Visie en Missie

Butterbug is ontstaan vanuit een nood en een verlangen. Tijdens mijn eigen fertiliteitstraject kwam ik erachter dat er weinig specifieke hulp is voor vrouwen die hier doorheen gaan. En al helemaal niet op gelovig vlak. En dat terwijl het zo hard nodig is.

Aan de ene kant is het natuurlijk geweldig dat wij onze hoop kunnen vestigen op God en daar mogen we veel steun uit halen. Aan de andere kant kan het ook veel (geloofs)vragen oproepen, wanneer je het wonder nog niet ziet gebeuren en je al zo lang wacht.

Om deze reden is er een verlangen in mij ontstaan om dit ‘gat’ op te vullen. Om er te zijn voor christelijke vrouwen die hier doorheen gaan en niet weten waar ze terecht kunnen.

Visie

Een omgeving van begrip, liefde en veiligheid creëeren voor (christelijke) vrouwen met een onvervulde kinderwens. Waar ze hun hart mogen delen, hun denken leren vernieuwen en groeien in autoriteit en geloof; zodat ze deze beproeving door het vuur doorstaan en de toekomst ingaan met een dieper geloof en nieuwe hoop.

Missie

Onze missie is drievoudig

Bevrijden
Van mindsets, (religieuze) leugens en jukken die je vreugde roven. Zo maken we ruimte voor de waarheid en de waarheid zet je vrij.

Bekrachtigen
In je geloofsleven. In je identiteit in Christus. Ik leer je te staan in overwinning, zodat je boven je situatie kan uitstijgen.

Bemoedigen

Om je blik omhoog te houden, naar Hem. De enige die leven geeft. Je mag leren hoe waardevol je bent, ook als dat nu niet zo voelt.

Lees hier meer over hoe deze missie zich vertaalt in de praktijk