Over mij

Hoi, ik ben Lesley Hartman en ik ben christelijk fertiliteitscoach. In mijn werk richt ik me volledig op het coachen van vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens.

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Limburg. Na de middelbare school had ik nog geen idee van wat ik wilde doen, maar mensen helpen zal altijd al in mijn DNA. Uiteindelijk heb ik dan ook de opleiding Social Work gevolgd op de Hogeschool Zuyd in Sittard. Hoewel ik deze opleiding destijds (helaas) niet volledig heb afgerond, heb ik daar al veel mogen leren waar het aankomt op gespreksvoering.

Nadat ik met mijn opleiding was gestopt, ben ik vanuit Limburg naar Amsterdam verhuisd. Daar heb ik een tijd in de horeca gewerkt. Na een x aantal jaar kreeg ik een baan als receptioniste bij een Uitzendbureau. Ik ben daar doorgegroeid tot assistent recruiter, recruiter en uiteindelijk intercedent.

In deze baan ontdekte ik weer hoezeer ik opleef van gespreksvoering en anderen vooruit helpen. Toch haalde ik, vanwege het commerciële karakter, hier niet genoeg voldoening uit. Hierdoor kwam ik tot de ontdekking dat coaching wél bij me past.

Vlak voordat ik zwanger werd, kreeg ik al een verlangen om andere vrouwen te helpen die ongewenst kinderloos zijn. Nadat ik zwanger werd is dat alleen maar versterkt. Een paar maanden na de geboorte van mijn dochter heb ik dan ook de opleiding Life Coach afgerond bij de NHA.

Naast gecertificeerd Life Coach ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van fertiliteit. Meer weten over mij? Lees dan mijn verhaal.