Diensten

Kennismaking


Herken je jezelf in mijn verhaal en ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen! Een kennismaking is geheel gratis en vrijblijvend en kan op locatie of online.

Ik hoor graag jouw verhaal en wat je uit de coaching zou willen halen. Op basis daarvan gaan we kijken of ik de juiste match ben. Wanneer ik vermoed dat ik niet de geschikte persoon ben om je verder te helpen, zal ik daar altijd eerlijk over zijn en je eventueel doorverwijzen.

Meld je hier aan voor een gratis kennismaking

Eenmalig gesprek

Ongewenste kinderloosheid vraagt zowel fysiek als emotioneel veel van je. Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken, maar wil je niet gelijk een heel traject aangaan? Dan kun je bij mij terecht voor een eenmalig gesprek. Dit is een sessie van 1,5 uur, waarbij je je hart kunt luchten bij iemand die begrijpt waar je doorheen gaat. Ik luister naar je en geef waar nodig advies, gebaseerd op mijn eigen ervaring(en). Er is ook ruimte om vragen te stellen. Mocht je ervoor open staan, dan bidden we samen en luisteren naar wat God zegt over jouw persoonlijke situatie. Het gaat om JOU! Gun jezelf dit moment om op te laden, zodat je er weer met frisse moed tegenaan kan.

Kosten eenmalig gesprek: €85

Traject

Een traject bestaat uit 3 gesprekken van 1,5 uur, verdeeld over een periode van 6 weken. Gedurende deze periode ben ik er voor jou, ook buiten de gesprekken om. In een traject staan 3 thema’s centraal: Bevrijden, bekrachtigen en bemoedigen.

Bevrijden

Wanneer je te maken hebt met een onvervulde kinderwens, komt er heel veel op je af. Twijfels, onzekerheden en teleurstelling. Verdriet, ongeloof. En, wat er ook op je afkomt….ongewenst advies! In de christelijke wereld komen daar vaak nog clichés, of erger, religieuze leugens bovenop. Zoals deze:

“Misschien heeft God je niet bestemd om moeder te zijn”

Onzin! Daarom gaan we samen ontdekken of je nog vasthoudt aan bepaalde leugens, overtuigingen en mindsets die jou belemmeren, zodat je hier voor eens en altijd mee kunt afrekenen. Er komt rust in je hoofd en ruimte voor de waarheid van Gods Woord.

We zouden ook tot de ontdekking kunnen komen dat er bepaalde deuren zijn open gezet voor demonische machten. Wist je dat ik zwanger ben geworden na bevrijding? En dat dit een serieuze blokkade kan vormen in het zwanger worden? Wanneer ik dit vermoed, zal ik het met je delen en je doorverwijzen naar bedieningen die hier gespecialiseerd in zijn.

Bekrachtigen

Wanneer er ruimte en rust is gekomen in je hoofd, gaan we ons niet meer focussen op de leugens en twijfels, maar gaan we naar de waarheid. De waarheid zet je vrij! Ik ga je helpen ontdekken wat de wil van God is, waar het aankomt op (het krijgen van) kinderen. Religie maakt je passief, maar het is tijd om van passief geloof naar actief geloof te gaan. Soms moeten we een (geestelijke) strijd leveren, maar dan moet je wel weten hoe die strijd aan te gaan. Daar help ik je bij, zodat je in overwinning kan gaan wandelen. Je zult merken dat je weer nieuwe kracht gaat vinden. Je gaat weer dichter bij jezelf komen én bij God.


Waarin ik je ook wil bekrachtigen is je identiteit. Het kan een behoorlijke deuk geven in je eigenwaarde, wanneer je als vrouw zijnde maar niet zwanger raakt. Ik wéét hoe pijnlijk het is. Ik heb het gevoeld en ja, ik heb me ook waardeloos gevoeld. Niet goed genoeg. Geen ‘echte’ vrouw. Maar misschien ben ik hier doorheen gegaan zodat jij niet zo lang met deze gevoelens hoeft rond te lopen. Want God zegt iets anders over jou! Ook dit gaan we samen ontdekken.

Bemoedigen


Iedereen heeft het nodig om af en toe bemoedigd te worden. Zeker in deze situatie, is dat geen overbodige luxe! Ben je er ook zo klaar mee, dat er zo’n taboe rust op dit onderwerp? Dat je je niet begrepen en gehoord voelt? Een ding beloof ik je, gedurende dit traject ben ik er voor jou! Tijdens onze gesprekken uiteraard, maar ook als je tussendoor een zware dag hebt of nog met vragen loopt. Ik ben slechts een belletje of mailtje van je verwijderd.


Tijdens de derde en laatste sessie neem ik de tijd om jouw laatste vragen nog te beantwoorden, maar ga ik ook voor je bidden en woorden van leven en bemoediging in je spreken. Profetische woorden die God over jou spreekt als zijn geliefde kind. Ik geef je tools mee, specifiek gebaseerd op jouw unieke situatie, waar je zelf verder mee kunt na afsluiting van het traject.

Tot slot; ik geloof dat het bovennatuurlijke en natuurlijke samenwerken. Gedurende de 6 weken die we samen zijn opgetrokken, heb ik jou goed leren kennen. Daarom zal ik ook zeker niet schromen om praktische tips te geven en te helpen met bepaalde overwegingen. Ervaar je bijvoorbeeld veel stress in je werk? Hoe zit het met je eetpatroon? En zo zijn er nog meer dingen te noemen, wat er ook maar bovenkomt. Ik geef je zo goed mogelijk advies. Een ding kan ik niet beloven (helaas). Dat je zwanger zult raken. Maar ik geloof wel dat alles mee gaat werken ten goede.


Kosten traject: €495